IMG_7743Auto servis Vlajkov Zrenjanin pruža sve vrste popravki u oblasti autoelektrike bilo da posedujete novi ili stari model automobila vodećih svetskih proizvođača. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima električara nudimo brzo i lako otklanjanje, čak i najkomplikovanijih kvarova na Vašem vozilu.

Ispravnost elektro instalacija na vozilima je od velike važnosti za normalno funkcionisanje motora i ostale opreme. Auto servis Vlajkov poseduje savremene univerzalne dijagnostičke uređaje kojima jednostavno i brzo možemo locirati i popraviti sve nepravilnosti u elektroinstalacijama na vozilu.

U domen usluga našeg servisa spadaju:

  • -Dijagnostika alternatora, alnasera i akumulatora
  • -Zamena, ugradnja i punjenje akumulatora
  • -Zamena sijalica i osigurača
  • -Servis alternatora i alnasera
  • -Ugradnja alarma i centralnih brava

Jedan od čestih kvarova na vozilima iz domena elektronike je problem sa elektropokretačem koji daje snagu koja pomaže pri paljenju motora. Kako biste izbegli problem sa popravkom alnasera preporučujemo Vam da na pređenih 60.000 kilometara ili jednom u dve godine posetite naš servis u Miletićevoj 80. Takođe, vršimo dijagnostiku i servis svih vrsta alternatora, uz upotrebu originalnih rezervnih delova.

Ako želite da Vaš automobil zaštitite od krađe na pravi način, auto električar Auto servis Vlajkov je prava adresa za Vas. Ugradnjom alarma ili centralne brave u našem servisu maksimalno otežavate obijanje ili krađu Vašeg vozila. U našem radu koristimo isključivo originalne komponente i uređaje koji se ugrađuju po fabričkim normama proizvođača.

Pored usluga iz oblasti auto elektronike, Auto servis Vlajkov nudi efikasno rešenje za sve probleme koje imate sa izduvnim sistemom Vašeg vozila.

AUTOELEKTRIKA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *