IMG_7773

Auto servis Vlajkov je ovlašćeni servis za ugradnju autogasa renomiranih svetskih proizvodjača auto-gas opreme,

-LANDI

-LANDIRENCO

Štedite kod nas, ugradite plin u Vaš automobil svetski priznatom auto-gas tehnologijom.Ugradnja za sve vrste vozila,od osnovnih do vozila sa motorima najnovije generacije.

Ugradnju plina u nasem servisu rade iskljucivo majstori koji su skolovani u inostranstvu o cemu poseduju i sertifikate. Kontrolu ugradnje radi sertifikovani instruktor za ugradnju najsavremenijih sistema.

Ugradnjom štedite Vaš novac direktno i indirektno. Direktno time pošto je auto gas duplo jeftiniji od cene motornog benzina, a indirektno tako što se vek ulja, svećica i drugih delova u motoru, pa time i sam vek motora produžava za 30%.
Kompletna oprema koja se ugrađuje u našem servisu je od originalnih proizvođača i po svim trenutno važećim najvišim svetskim standardima.

Važno je napomenuti da osim što je bitno da oprema bude po standardu, takođe i ugradnja te opreme mora da tece po strogo utvrđenim pravilima. Upravo tome u prilog ide i podatak da smo PRVI SERVIS U SRBIJI GDE SE može dobiti atest na ugradnju kao potvrda da su svi sklopovi ugrađeni po svim svetskim standardima.
Servis sa najdužom tradicijom u SRBIJI, o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.

Vrlo je bitno spomenuti da je auto-gas ekološko gorivo, tako da emisije štetnih gasova praktično nema.IMG_7762
Mogućnost plaćanja svim vrstama platnih kartica.

Posedujemo sve vrste i veličine boca (rezervoara). Biće nam drago da se vidimo kod nas u servisu bez ikakve obaveze možete nas nazvati i doći i dobiti sve informacije u vezi auto-gasa.

UGRADNJA I SERVIS AUTO-GASA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *